Contact en organisatie

Projectleiding
Ine-Trees de Vries

mail@zuidwestfrieslandonstage.nl

06-24799867
 

VMBO On Stage
De Beroepenfeesten van VMBO On Stage worden in vele regio’s in het land gerealiseerd en wij horen daarbij! Bij een feestje horen vrienden, die van ons staan op Pagina Vrienden. VMBO On Stage is (letterlijk) een Beroepenfeest voor VMBO leerlingen en beroepsbeoefenaren. Zij gaan met elkaar in gesprek over beroep en werkdag, en maken een afspraak voor een Werkbezoek op de Doe Dag enkele weken later. On Stage is geen 'speeddating' maar is gericht op het opbouwen van een helpend (beroeps)netwerk. Het lukt veel leerlingen om deze relaties te onderhouden. Dit levert hen nieuwe gesprekspartners op, stageplaatsen en zelfs dienstverbanden tijdens of na de vervolgopleiding. 

 
Het (organiserend) Stage Team wordt gevormd door zo veel mogelijk partijen zoals vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de deelnemende scholen, ouders, het jongerenwerk en de gemeente.
 
Deelnemende scholen
Aeres (VMBO) locatie Sneek |  Marne College locatie Bolsward | Bogerman locaties Sneek, Koudum en RSG Magister Alvinus te Sneek, Praktijkonderwijs de Diken te Sneek en het ISK te Sneek.
 
Wilt u hier ook een bijdrage aan leveren, neem dan contact met ons op.
VMBO ON STAGE WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: